038-4671580info@spread-it.nl

Bezorgersapp omzetten naar PWA

Spread-IT heeft een app voor de bezorgers en een bezorgersportaal als website. Deze twee platformen willen we gaan samenvoegen tot één product. Onze bezorgersapp zal hierbij omgezet moeten worden naar een Progressive Web App. Waardoor het beheer en onderhoud op één plek komt bij ons.

De opdracht

De bezorgersapp is gebouwd in Ionic. Hierbij moet een uitbreiding plaatsvinden dat deze app ook beschikbaar komt i.p.v. het bezorgersportaal. Je gaat je voornamelijk bezig houden met het design voor de PC en laptopschermen, de hosting moet uitgezocht worden en je kunt je bezig gaan houden met de deployment van de hele app.

Daarnaast (zie ook de uitbreidingen) kan de app vervolgens een whitelabel krijgen waarbij onze klanten zelf hun logo en huisstijlkleuren kunnen uploaden.

Uitbreiding

Om de functionaliteit nog beter te laten werken zijn er uitbreidingsmogelijkheden:

  • Whitelabeling van de app. Hierbij kunnen klanten zelf hun logo, applogo en huisstijlkleuren uploaden. Bij de whitelabeling moet ook een nieuwe app aangeboden worden in de appstores. Het onderhoud van de app moet wel op één plek blijven. Zodra we een aanpassing doen in de app, dan dienen alle whitelabel apps deze update (geautomatiseerd) te krijgen.
  • Modulebeheer: De onderdelen in de app moeten modulair in te stellen zijn, zo hoeven klanten niet alle functies af te nemen.

Ontwikkeling

De functionaliteit dient ontwikkeld te worden in:

  • Frontend: Ionic/Angular
  • Backend: .NET Framework 4.8, .NET Core 3.1 en .NET 6