038-4671580info@spread-it.nl

Spread-IT Visual

Beheer uw gebied via de kaart

Met Spread-IT Visual wordt uw gebiedsbeheer naar een hoger plan getrokken. Beheer uw complete gebied via een kaart en krijg grip op uw verspreidgebied.

Titelkaart

Als uitgever kunt u per titel uw verspreidgebied indelen. Het gebied wat u tekent op de kaart is dan het complete verspreidgebied van uw titel. Op basis van BAG en de bijbehorende gebruiksdoelen (bijvoorbeeld: woon-, industrie- of kantoorfunctie) bepaald u op adresniveau waar u wel of niet wilt verspreiden. Aan het verspreidgebied koppelt u een verspreider en zo is ook uw klachtgebied bekend per verspreider.

Is er een uitbreiding op een titel, bijvoorbeeld door nieuwbouw, dan past u uw bestaande titellaag simpel aan en met een paar klikken is de nieuwbouw opgenomen in het verspreidgebied en worden alle bijbehorende onderdelen geüpdatet.

Gebruikt uw verspreider ook Spread-IT? Dan kunt u uw titellaag per verspreider en titel delen. Zodat de verspreider de wijken kan indelen via de wijkenkaart.

Wijkenkaart

Als verspreider kunt u met Spread-IT Visual uw wijken indelen. Op basis van BAG en de bijbehorende gebruiksdoelen (bijvoorbeeld: woon-, industrie- of kantoorfunctie) bepaald u op adresniveau waar u wel of niet wilt verspreiden. Aan de wijk koppelt u één of meerdere titels.

Bij nieuwbouw kunt u makkelijk en snel een extra wijk tekenen en koppelen aan de bijbehorende titel(s). 

Gebruikt uw uitgever ook Spread-IT? Dan kunt u hun titellaag als basislaag gebruiken voor het indelen van de wijken. Zo wordt het eigenlijk “binnen de lijntjes tekenen”.

Bezorgerskaart

De bezorgerskaart toont de status van de wijken. Deze status is de huidige status of een toekomstige status o.b.v. een kalender.

Op de kaart wordt aangegeven of een wijk bezet, open of op vakantie is.

Bezorgers en aanmeldingen worden op de kaart getoond en kunnen via drag en drop aan een wijk gekoppeld worden. Zo heeft u binnen een paar seconde een wijk weer ingevuld.

De aanmelding wordt als bezorger aangemaakt en wordt direct gekoppeld aan de bijbehorende wijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Spread-IT u biedt?
Bel 038-4671580
Mail info@spread-it.nl