038-4671580info@spread-it.nl

Offertemodule

Van offerte naar opdracht

Als verspreider kunt u verspreidopdrachten aanmaken in Spread-IT. Deze opdrachten bevatten dan de wijken, afgiftepunten en adressen (o.a. abonnees) waar de opdracht verspreid dient te worden.

Ook is het mogelijk om opdrachten, zoals een Huis aan Huiskrant,  via een verschijnkalender in te plannen. Er worden dan automatisch verspreidopdrachten aangemaakt zodra de opgegeven datum in de buurt komt. Spread-IT berekent automatisch de juiste aantallen zodat uw bezorgers correct bevoorraad kunnen worden.

Bepaald op een kaart het verspreidgebied en kies de wijken waar verspreid moet worden. Is de opdracht correct dan kan de offerte bevestigd worden. Uw klant ontvangt een bevestiging per e-mail en de verspreidopdracht wordt aangemaakt. Maakt u gebruik van onze factureringsmodule, dan maakt Spread-IT ook voor uw klant de factuur.

Daarna wordt automatisch het transporttraject getriggerd en worden de routes voor de bijbehorende verspreiddag aangemaakt of geüpdatet. Vervolgens kunt u de transportdocumenten afdrukken. Zijn bezorgers benieuwd naar wat ze gaan verdienen? Zodra de opdracht gereed is voor het verspreiden kunnen de bezorgers in hun bezorgersapp hun verdiensten zien voor deze opdracht.

Upgrade de offertemodule met het klantenportaal

Wilt u uw verspreidgebied via een kaart op uw eigen website kunnen tonen?
Maak dan gebruik van ons klantenportaal, deze module maakt het mogelijk dat u uw verspreidgebied kunt tonen op uw eigen website. Uw klanten of potentiële klanten kunnen offertes aanmaken en eventueel zelfs direct een prijs zien.

Daarnaast krijgen uw klanten een eigen omgeving waar ze hun offertes kunnen beheren, goedkeuren en direct kunnen afrekenen.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Spread-IT u biedt?
Bel 038-4671580
Mail info@spread-it.nl