038-4671580info@spread-it.nl

Abonnementen

Registreer uw abonnees

Via de abonnementenmodule van Spread-IT kunt u alle abonnee’s registreren die binnen uw organisatie bekend zijn. Uw abonnee kan op verschillende manieren aangeleverd worden, het is namelijk mogelijk om uw abonnementen te verzenden via de volgende manieren:

  • Bezorgers, u verdeelt de adressen van uw abonnementen in wijken en koppelt hier bezorgers aan, Spread-IT zorgt voor de juiste bezorgbonnen en adressen lijsten en uw bezorgers zullen er dan voor zorgen dat uw abonnee zijn abonnement ontvangt.
  • Verzending, het is mogelijk om uw abonnementen te verzenden:
    • Via uw eigen postkamer, Spread-IT verzorgd een duidelijk verzendlijst die uw postkamer kan downloaden en kan gebruiken voor de verzending.
    • Via de post, Spread-IT verdeeld alles zo dat iedere partij zijn verzendlijsten krijgt.


U kunt ook per abonnee meerdere abonnementen plaatsen, zodat er een duidelijk overzicht ontstaat per abonnee.

Daarnaast is het mogelijk om per abonnee/abonnement een afwijkende debiteur te koppelen, denk hierbij aan een bedrijf dat de abonnementen regelt voor een aantal andere bedrijven en 1 verzamelfactuur wenst. Of bijvoorbeeld een particulier die een abonnement cadeau geeft.

Het is ook mogelijk om via de klachtenmodule van Spread-IT klachten te registreren van een abonnement.

Indien u de drukopdracht van Spread-IT gebruikt zorgt Spread-IT ervoor dat de abonnementen meegenomen worden in de drukopdracht en op de juiste manier verwerkt worden richting bezorgers en/of postkamer.

U kunt uw abonnee’s factureren of automatisch incasseren, Spread-IT zorgt ervoor dat elke abonnee op de juiste manier zijn abonnementsgeld overmaakt.

Spread-IT bevat daarnaast duidelijk overzichten welke abonnementen nog actief zijn of binnenkort hun vervaldatum bereiken.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Spread-IT u biedt?
Bel 038-4671580
Mail info@spread-it.nl