038-4671580info@spread-it.nl

Bezorgersadministratie

Beheer uw bezorgers met gemak

Met de bezorgersadministratie van Spread-IT wordt het beheren van bezorgers makkelijk gemaakt.
Koppel de bezorger aan één of meerdere bezorgwijken. Is de bezorger met vakantie, dan kan dit geregistreerd worden.

Het doel van Spread-IT is om deze processen zo simpel mogelijk te maken. En het is mogelijk om vooruit te werken. Start een bezorger over vier weken? Geen probleem, registreer het nu al in Spread-IT en op het moment dat de bezorger moet starten wordt deze getoond op de bijbehorende output.

Wordt er gebruik gemaakt van de communicatiemodule en de bezorgersapp dan wordt het beheer nog makkelijker. Deze modules zorgen er namelijk voor dat de bezorger direct bericht krijgt als er iets aan de hand is. Van het nog niet compleet zijn van alle gegevens tot een melding over de bezorging. De communicatiemodule zorgt ervoor. En via de bezorgersapp kunnen de bezorgers hun eigen gegevens inzien, hun vakanties doorgeven en reageren. Zo kan iedereen op z’n eigen niveau reageren en de data inzien.

Vergoedingen

Vergoedingen handmatig beheren voor een grote groep bezorgers is een tijdrovende klus. Met de bezorgersadministratie wordt dit automatisch bijgehouden. U richt één keer in wat een wijk of bezorger moet verdienen voor bijvoorbeeld een weekblad en bijbehorende folders en Spread-IT rekent deze vergoedingen voor elk product afzonderlijk uit.

De uitbetaling is dan ook een eenvoudig klusje. U geeft aan welke verspreidorders er uitbetaald moeten worden en dat bepaald hoeveel geld er over gemaakt moet worden. Hierdoor bent u ook super flexibel want u bepaald zelf welke verspreidorders en periode er uitbetaald wordt. Uiteindelijk ontvangt u een SEPA bestand die u kunt inlezen in uw bankprogramma.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Spread-IT u biedt?
Bel 038-4671580
Mail info@spread-it.nl