038-4671580info@spread-it.nl

Automatisch bezorgwijken invullen

Het invullen van bezorgwijken is een tijdrovend proces voor onze klanten een aanmelding neemt contact op met de verspreider en geeft aan een wijk te willen bezorgen. Daarna wordt door de klant gekeken welke bezorgwijk beschikbaar is voor de aanmelding. Er wordt een prijsvoorstel gedaan en de aanmelding gaat hier wel of niet mee akkoord. Vervolgens wordt de aanmelding aangemaakt als bezorger en wordt de voorgestelde bezorgwijk toegewezen aan de nieuwe bezorger.

Dit proces willen we automatiseren voor onze klanten.

De opdracht:

Het aanmeldformulier dient slimmer gemaakt te worden. Zodra een aanmelder dit formulier invult controleert het systeem op de achtergrond of er een bezorgwijk in de buurt vrij is of vrij komt. De verspreider dient aan te geven in Spread-IT of deze wijk via het aanmeldformulier aangeboden mag worden. De aanmelder krijgt de voorgestelde wijk, via een kaart, te zien met een prijsvoorstel. Daarbij wordt op de kaart ook zijn eigen adres getoond.

Indien de aanmelder hiermee akkoord gaat wordt deze direct aangemaakt als bezorger en volgt het aanstellingstraject in het bezorgersportaal.

De verspreider dient voorwaarden in te kunnen stellen in Spread-IT waaraan de aanmelder dient te voldoen om automatisch verwerkt te kunnen worden.

Uitbreiding:

Om deze functionaliteit nog beter te laten werken zijn er uitbreidingsmogelijkheden:

  • Binnen Spread-IT moet functionaliteit komen om een bezorgwijk aan te bieden aan bestaande bezorgers. Deze dienen benaderd te worden via email, pushbericht enz. dit moet visueel weergegeven worden in het bezorgersportaal.
  • Het verwerken van data om de meest efficiënte aanmelder/bezorger te achterhalen voor de bezorgwijk.


Ontwikkeling:

De functionaliteit dient ontwikkeld te worden in:

  • Frontend: Angular
  • Backend: .NET Framework 4.8, .NET Core 3.1 en .NET 6