038-4671580info@spread-it.nl

Stukloonnorm – WML Compensatieregeling

Stukloonnorm

Op 1 april 2020 treedt de stukloonnorm in werking. U dient als uitgever en/of verspreider hieraan te voldoen. Met Spread-IT Visual en de stukloonnormmodule bent u compleet voorbereid op deze wetswijziging.

Spread-IT rekent real-time alle tijden uit, daarnaast worden de gegevens continue geactualiseerd. Wordt de wijk qua adressen gewijzigd, of krijgt de bezorger er een extra product bij om te verspreiden, dan wordt de stukloonnormtijd direct geactualiseerd.

Visual

Spread-IT Visual toont uw wijken op een kaart. Hiermee kunt u in één oogopslag zien hoe de stand van zaken is. Daarnaast zijn alle adressen actueel. Het uitbreiden van uw verspreidgebied gaat via Visual heel eenvoudig!

Compensatieregeling

Spread-IT controleert bij het moment van uitbetalen of alle bezorgers minimaal het minimumloon ontvangen. Als dit niet het geval is dan krijgt u een compensatievoorstel te zien. De bezorgers die in dit voorstel worden getoond kunt u dan met één druk op de knop compenseren.

Zo betaalt u uw bezorgers altijd conform de Wet Minimumloon uit.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.