038-4671580info@spread-it.nl

ICT Bedrijvencontactdag – Windesheim

Spread-IT op de ICT Bedrijvencontactdag – Hogeschool Windesheim

Spread-IT was afgelopen woensdag (23 november 2016) op de ICT bedrijvencontactdag in Hogeschool Windesheim aanwezig, om stageopdrachten onder de aandacht van de studenten te brengen.
Tim, Jorn & Bert hebben contact gelegd met diverse studenten en hen informatie gegeven over de stageopdrachten. We hebben leuke gesprekken gehad met de studenten die op de stand zijn geweest. Veel studenten hadden interesse in verschillende stageopdrachten.

IMG_0162
Links Tim en in het midden Jorn

Jorn is zelf een student en voert op dit moment een stageopdracht uit bij Spread-IT.

Jorn HarkemaSpread-IT: “Hoe bevalt het je bij Spread-IT?”
Jorn: “Spread-IT is een leuk en gezellig bedrijf, aardige collega’s en ze nemen de tijd om mij te begeleiden tijdens mij stage. De sfeer is erg gezellig.”
Spread-IT: “Welke stageopdracht doe je op dit moment?”
Jorn: “Op dit moment moet ik ervoor zorgen dat de hetzelfde adres in meerdere wijken moet kunnen voorkomen. Dit kan nu nog niet in het pakket, maar deze aanpassing raakt wel het complete pakket, waardoor je goed moet kijken, nadenken en uitzoeken hoe je deze aanpassing kunt doorvoeren in het systeem.”
Spread-IT: “Heb je je kennis kunnen gebruiken en uitbreiden?”
Jorn: “Ik heb zeker mijn kennis kunnen gebruiken, maar ook goed kunnen uitbreiden.”
Spread-IT: “Wat heb je tot nu toe geleerd?”
Jorn: “Wat ik heb geleerd…. Ik heb geleerd hoe ik in een bestaande applicatie wijzigingen moet aanbrengen en deze compleet heb moeten doortesten voordat ik weer verder kon met de volgende stap. Ook heb ik geleerd om goed op m’n smoel te gaan, ik kwam op een gegeven moment niet verder en dat gaf ik te laat aan. Dit heb ik later als nog gemeld en kreeg ik hulp, de les die ik hier uitgehaald heb, is dat je eerder moet vragen, dan loop je minder snel vast en kan je bijgestuurd worden.”
Spread-IT: “Zou je Spread-IT aanbevelen bij andere studenten voor hun stage?”
Jorn: “Jazeker, de begeleiding is goed, de opdrachten zijn uitdagend en de koffie is goed ;). Bij het tafelvoetbal heb ik alleen te weinig uitdaging”

IMG_0161